Derbiul orgoliilor s-a încheiat la egalitate, Pandurii - ACS Viitorul 0-0 (FOTO)

Partida dintre Pandurii Târgu Jiu şi ACS Viitorul s-a disputat la peste 33 de grade la ora meciului, şi pe o căldură şi mai mare pe teren, acesta având suprafaţă sintetică. Jocul a fost dominat de Pandurii mai ales în prima sa parte, când gazdele au ratat mai multe ocazii de gol, dar s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

După două pauze de hidratare cerute de arbitru s-a intrat la pauză cu scorul de 0-0. Echipa din Târgu Jiu a continuat să atace şi în repriza a doua, iar în minutul 51 Pandurii a trimis mingea dincolo de linia porţii, dar golul nu a fost validat.

La o lovitură de colţ executată de Trancă, pe jos, razant cu linia de poartă, mingea a fost respinsă cu piciorul de Anca-Trip în bară şi ulterior, după ce a intrat în portă, a fost reţinută după ce depăşise linia porţii. Gazdele de la Pandurii au solicitat în zadar gol, susţinând că mingea a depăşit în totalitate linia porţii, dar arbitrii nu au validat reuşita şi scorul final a rămas 0-0.

Puţin peste 500 de spectatori au asistat azi la derby-ul orgoliilor de la Târgu Jiu, dintre cele două echipe care au în denumirea lor numele Pandurii. Fanii pandurilor, echipa de tradiţie a Gorjului au ocupat tribuna principală şi o parte a peluzei, echipa care se pregăteşte la Oradea (Sânmartin) neavând suporteri la acest meci, ci doar propriul staff. ACS Viitorul Pandurii joacă meciurile de acasă la Drobeta Turnu Severin şi se pregăteşte la Sânmartin, în Oradea.

PANDURII TÂRGU JIU - VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU 0-0

Stadion: Municipal - sintetic (Târgu Jiu - Gorj), spectatori 500

Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); Asistenţi: Marian Truţă (Băbeni - Vâlcea) şi Ionuţ Marius Bobe (Videle); Rezervă: Dragoş Pîrîu (Curtea de Argeş); Observatori: Zaharia Ciev (Timişoara) şi George Constantinescu (Slatina).

Pandurii: Mih. Cotolan - P. Chiş, Oiţă (cpt.), Rob. Bratu, Vasilescu - Lu Yuefeng, Trancă - Kim Hery, Nichifor, Rasoveanu - P. Popescu

Rezerve: Iul. Dinu - Erhard, D. Unguru, Nic. Cotolan, R. Filip, Vişan, Al. Dinu. Antrenor: Adrian Bogoi

ACS Viitorul: Anca-Trip - Ciul, Yabre, Oros (cpt.), Andr. Dragu - Parnău, Negrean - Buia, Vas. Pop, Gîrbiţă - Bădăuţă

Rezerve: Moga - Al. Pop, Hăjmăşan, Astafei, Al. Băican, Chelariu, Chiorean.Antrenor: Cristian Lupuţ

Galerie foto





Vizualizări: 1,478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: