Consiliul Judeţean îşi rectifică bugetul propriu

Comisiile din cadrul Consiliului Judeţean Gorj lucrează la rectificarea bugetului propriu al judeţului, care urmează să fie dezbătut în şedinţa din această săptămână.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, la nivel local, balanţa dintre venituri şi cheltuieli este una pozitivă. „La ora actuală, nu avem nici o veste de la Guvern în legătură cu rectificarea pe capitole bugetare sau pe ministere. Dacă vom avea sume trimise de către vreun minister vom face imediat o rectificare bugetară, dacă nu vom rectifica doar bugetul propriu din veniturile şi cheltuielile pe care le înregistrăm la nivelul judeţului. Ceea ce pot să vă spun este că balanţa dintre venituri şi cheltuieli este una pozitivă, urmează să vedem ce informaţii vom primi de la nivel central”, a declarat Mădălina Ciolocoi, vicepreşedinta Consiliului Judeţean Gorj.

Aceasta a mai precizat că instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean nu vor avea probleme cu plata salariilor. „Pentru instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean vom face o rectificare pe buget propriu pentru ca sumele rămase necheltuite pe anumite capitole bugetare să le trecem pe un alt segment bugetar. În momentul de faţă, comisiile din cadrul Consiliului Judeţean lucrează la rectificarea bugetului propriu”, a menţionat Mădălina Ciolocoi. 

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: