Președintele CNAS laudă spitalele din localitățile cu primari PNL

Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Cristian Bușoi, a fost vineri în județul Gorj pentru a vizita o parte din unitățile spitalicești de aici, dar a participat și la o întâlnire cu reprezentanții sistemului sanitar din Gorj. Bușoi a venit special pentru a vizita Spitalul din Târgu-Cărbunești și a profitat că este în Gorj pentru a vedea spitalul de la Bumbești-Jiu, care a fost redeschis în urmă cu aproximativ un an. Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate a ales să viziteze spitalele din localitățile conduse de primari PNL, unități despre care a avut numai cuvinte de laudă.

Vizita de lucru pe care președintele Casei Naționale de Sănătate, Cristian Bușoi, a avut-o vineri în Gorj s-a dovedit a fi și una politică. Președintele CNAS a venit special în Gorj pentru a vizita Spitalul de la Târgu-Cărbunești aflată într-o localitate cu primar PNL și despre care Bușoi a auzit numai lucruri bune.

Venit în Gorj, președintele CNAS a avut o întâlnire și cu reprezentanții sistemului sanitar din Gorj, a participat la o conferință  de presă desfășurată la sediul PNL, iar apoi a vizitat spitalul din Bumbești-Jiu, localitate condusă tot de un primar al Partidului Național Liberal. „În trecut, când eram în Comisia de Sănătate din Parlamentul European, am vizitat spitalele din Târgu-Jiu și Turceni. De această dată am venit în Gorj pentru a vizita Spitalul din Târgu Cărbunești pentru că am fost invitat la aniversarea unității spitalicești și nu am putut ajunge atunci și pentru că este un spital de care am auzit numai vorbe bune, pentru că domnul manager m-a vizitat de 2 ori la București la Casa Națională.  Am vrut să dau un impuls cadrelor medicale de la această unitate medicală. Vreau să vizitez și un spital mai mic decât cel de la Târgu-Cărbunești, este vorba de cel de la Bumbești-Jiu. Mi-aș dori să văd toate spitalele din Gorj”, a precizat Cristian Bușoi.

Cristian Bușoi s-a declarat mulțumit de felul cum arată spitalele de la Turceni și Târgu-Cărbunești. „Spitalul din Turceni a avut norocul de a fi în subordinea unei primării dotată din punct de vedere financiar și mi s-a părut că este foarte bine dezvoltată această unitate spitalicească. Spitalul din Târgu-Cărbunești a avut șansa de a atrage ceva fonduri europene în anii trecuți, pentru că Primăria Târgu-Cărbunești nu are posibilitățile extrabugetare ca la Turceni”, a declarat președintele CNAS Gorj.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: