Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Constantinides s-a răzgândit: Nu mai pleacă de la Energia

Energia Târgu-Jiu a bifat a doua victorie a sezonului în Liga Naţională de baschet masculin, iar antrenorul Antonis Constantinides renunţă la planul de a părăsi echipa din Târgu Jiu.

După meciul pierdut la Sibiu, antrenorul Antonis Constantinides a lăsat să se înţeleagă că el şi o serie de jucători ar părăsi echipa, cerând o şedinţă cu cei din conducerea clubului. Printre cei “nominalizaţi” la capitolul plecări s-a numărat şi pivotul Energiei, Callistus Eziukwu. Constantinides a recunoscut faptul că fost tentat să părăsească Energia, pentru a crea un şoc la echipă, însă după discuţiile avute cu jucătorii şi conducerea a decis să rămână. “Eu am fost foarte dezamăgit după înfrângerea de la Sibiu, mai ales de prestaţia echipei în meciul respectiv. Imaginea echipei, prestaţia de acolo au fost contrare cu tot cea aveam eu în gând despre echipa Energiei. M-am gândit că şi o eventuală plecare a mea ar putea ajuta echipa. După ce am avut discuţii cu jucătorii şi conducerea am stabilit să continuăm împreună. Este foarte uşor să schimbi jucători, dar nu este soluţia cea mai bună. Unul dintre obiectivele mele, aşa cum le-am spus la începutul campionatului şi celor din conducere, era să termin sezonul cu efectivul de jucători cu care am început sezonul”. Constantinides a întărit ideea că la momentul actual niciun jucător nu este în pericol să părăsească echipa din Târgu Jiu. Antrenorul Energiei a dezvăluit că pivotul Callistus Eziukwu, deşi are o ofertă de la PAOK Salonic, nu va părăsi gruparea gorjeană, infirmând astfel, pentru moment, zvonurile unei iminente plecări a americanului de la gruparea gorjeană. Constantinides este convins că până la urmă şi Glyniadakis va termina la rândul său sezonul în Elveţia.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: