Consultanţă pentru fonduri europene

Reprezentanţii Camerei Agricole, din subordinea Consiliului Judeţean, vor organiza mai multe întâlniri în teritoriu pentru a informa cetăţenii cu privire la accesarea fondurilor europene. Ideea aparţine vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ninel Muja, care spune că vrea să promoveze activitatea Camerei Agricole în mediul rural.

Împărţirea atribuţiilor îi pune la treabă pe vicepreşedinţii Consiliului Judeţean. Ninel Muja are în subordine şi Camera Agricolă, instituţie despre care spune că vrea s-o promoveze mai ales în mediul rural. „Am primit atribuţiile de coordonare şi de control. Am în subordine Parcul Industrial Sadu, IDP, Salubrizarea, Salvamont şi Camera Agricolă. Vrem să promovăm Camera Agricolă şi să mergem spre cei care vor să acceseze fonduri europene”, a declarat Ninel Muja.
La sfârşitul săptămânii trecute, vicepreşedintele Consiliului Judeţean a avut o întâlnire de acest gen la Primăria Băleşti. „Am fost la o primă întâlnire la Primăria Băleşti şi am discutat cu domnul primar Mădălin Ungureanu. Am fost la Băleşti împreună cu domnul director şi cu un consultant, am discutat anumite probleme vizavi de proiecte”, a precizat Muja. Acesta speră ca, în urma acestor întâlniri periodice, să crească numărul celor interesaţi să acceseze fonduri europene.

Vizualizări: 330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: