Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Contractul lucrărilor de pe Calea Eroilor, prelungit

Primarul Marcel Romanescu a anunțat că prelungește cu 6 luni contractul firmei care execută lucrările pe Calea Eroilor. Acesta a mai spus că de data aceasta vor fi aplicate penalități.

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă la care au participat primarul Marcel Romanescu, viceprimarul Bogdan Bejinaru, directorul de investiții Raul Chiriac și arhitectul Dorin Ștefan.


După o analiză perioadă, explică Romanescu, s-a hotărât că aceasta este cea mă bună variantă. Lucrarea ar fi trebuit finalizată pe 30 iunie, însă nu numai că nu este gata, dar calitatea executării lasă de dorit. ”Hotărârea este luată, de a prelungi contractul cu încă șase luni, patru luni pentru execuția lucrărilor și ne-am luat ca marjă încă două luni de zile”, a spus Romanescu. 

Vizualizări: 903

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: