Primăria Târgu Jiu caută doi directori

Posturile de directori de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” și Centrul de Promovare și Conservare „Constantin Brâncuși”, din Târgu Jiu, vor fi scoase la concurs. Actualii directori au obținut sub 9 la evaluarea activității de management.

Demersurile au început deja pentru ocuparea funcție de conducere de la Centrul „Brâncuși”. Până săptămâna viitoare, se primesc dosarele de înscriere la concurs.

„Concursurile se desfășoară în perioada de vară, chiar la început de toamnă. Suntem în publicarea anunțului pentru organizarea acestui concurs la Centrul Constantin Brâncuși. Pe 4 iulie, este data limită la care se pot depune dosarele pentru înscrierea la concurs. Și la Teatru, vom demara toate procedurile pentru selecția comisiei de concurs, pentru afișarea anunțurilor și pentru selectarea dosarelor care se vor depune pentru cele două entități. Sperăm să avem cât mai mulți candidați. Acesta este interesul”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Atât Cosmin Brehuță, cât și Doru Strîmbulescu, actualii directori ai celor două instituții au primit note sub 9 la evaluarea activității. Ca să fie singuri pe post, ar fi trebuit să ia măcar 9.

 
 

Vizualizări: 3,533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: