Sediu de 2 milioane de lei pentru Poliția Locală Târgu Jiu

Poliția Locală din municipiul Târgu Jiu se va muta în "casă nouă"! Viitorul sediul este încă în construcții, dar proiectul promite o clădire spațioasă și modernă, cu mult diferită față de vechea locație în care își desfășoară activitatea oamenii legii.

Pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu numărul 54 se lucrează la foc automat! Acolo urmează să se mute polițiștii locali din municipiul Târgu Jiu.  Construcția și amenajarea viitorului sediu va costa peste două milioane de lei.


"Lucrările au început în luna mai 2022 și au o durată de execuție de 12 luni. Valoarea investiției se ridică la suma de 2.095.000 de lei fără TVA, iar lucrările se află într-un stadiu avansat. Ele sunt în graficul asumat de către constructor", a afirmat Mirela Stamate, reprezentant al Poliției Locale Târgu Jiu, la Gorj Tv.


Recent, Poliția Locală a anunțat că va face licitație pentru a achiziționa uniforme pentru cei 140 de angajați.  Instituția are un buget de peste 130 de mii de lei și va achiziționa pantaloni de vară, pantaloni stofă iarnă, scurtă, bocanci piele, pantofi vară, centuri, cămăsi, cravate, căciuli, caschetă și pantofi.

Vizualizări: 1,388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: