Nicio decizie privind Calea Eroilor

Data de 30 iunie a fost ultimatumul privind realizarea Căii Eroilor, din Târgu Jiu, dar lucrările de modernizare a acestui tronson încă nu sunt gata. Până acum, municipalitatea nu a luat nicio decizie. Nu se știe dacă va mai fi prelungit încă o dată contractul cu actualii constructori, va fi scos la licitație restul de lucrări sau se va ocupa Edilitara de finalizarea investiției.

Primarul Marcel Romanescu a declarat că are deja o soluție, dar încă nu o face publică. Ultimul cuvânt îl va avea arhitectul Dorin Ștefan, care a și realizat proiectul de modernizare a Căii Eroilor.

“Este o ultimă întâlnire pe care o avem, în această săptămână, în care vom lua decizia finală. Eu am avut discuții cu toate compartimentele din cadrul primăriei. Am o soluție deja conturată, dar până nu voi definitiva aceste discuții cu arhitectul Dorin Ștefan, nu pot să dau ca sigură soluția pe care am ales-o pentru viitor”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Finalul lunii iunie a fost ultimul termen dat de constructorii care se ocupă de lucrare. Modul în care s-a făcut modernizarea străzii a fost contestat în ultimele luni.

Firma care se ocupă de lucrare ar putea pierde circa 200 de mii de euro pentru că nu a respectat graficul, fiind vorba de garanția depusă în contul primăriei când a început lucrările. 

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: