Contractul pentru alegerea şefilor din minerit, în aşteptare

Contractul dintre Ministerul Energiei şi firma de recrutare Kienbaum, pentru desemnarea celor cinci persoane din Directoratul CE Oltenia, nu a fost semnat. Chiar dacă semnarea acestuia era programată pentru săptămâna trecută se pare că acest lucru nu s-a întâmplat. Directorul Diviziei Energetice, Aurel Medinţu, a menţionat că nu mai ştie detalii legate de acest contract, şi că sarcina de a rezolva această problemă i-a revenit lui Gabriel Dumitraşcu, şeful Consiliului de Supraveghere.

Surse spun că firma de recrutare Kienbaum, cea care l-a selectat şi pe Laurenţiu Ciurel în funcţia de director general executiv, ar fi trebuit să identifice şi ceilalţi patru membri ai Directoratului. Numai că, se pare că reprezentanţii firmei au fost nemulţumiţi şi au mai cerut nişte bani. Directorul Aurel Medinţu spune că nu a auzit despre aşa ceva, mai ales că subiectul nu-l interesează foarte „puternic“.

Firma de recrutare va trebui să găsească persoane care să ocupe funcţia de director Divizia Minieră, post ocupat acum de Daniel Antonie, Divizia Energetică unde şef este la acest moment Aurel Medinţu, Divizia Financiară condusă de Maria Scurtu, Divizia Strategii -Dezvoltare unde director este Ion Petroniu.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: