Contre între Vîlceanu şi Angheloiu- E pesedist!

Copreşedintele Alianţei Creştin Liberale Gorj, Dan Vîlceanu, refuză să comenteze afirmaţiile făcute de Radu Angheloiu, fost liberal, şi coordonator al partidului lui Călin Popescu Tăriceanu în Gorj, pe motiv că partidul acestuia nu contează.

Dan Vîlceanu spune că Radu Angheloiu face parte dintr-un partid care nu contează şi că în realitate este pesedist. Angheloiu a declarat la un post local de radio că nu crede că Iohannis va ajunge în turul 2 al alegerilor prezidenţiale. „Iohannis nu este candidatul dreptei câtă vreme Partidul Reformator Liberal e continuatorul liberalismului din România. Din PNL n-a mai rămas decât numele. În numele cui candidează? Al unui partid care a obţinut 12-13% la europarlamentare?  Nu cred că va ajunge în turul 2”, spune Angheloiu.

Liderul ACL Gorj, Dan Vîlceanu, spune că Angheloiu e pesedist, dar de la PSD comentează ce zic Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu. „Pentru ce aş comenta ce spune domnul Angheloiu? Un om ca să discrediteze nu trebuie decât să-l laşi să vorbească. Domnul Angheloiu a vorbit, domnul Angheloiu e la PSD cu Tăriceanu cu tot. Eu comentez când vorbeşte domnul Cârciumaru, Călinoiu, nu Angheloiu, care e şi el pe la un satelit şi el pe acolo“, a declarat Vîlceanu, care menţionează că Iohannis este „partea bună a României şi serioasă a politicii“.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: