Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Convocare la lotul naţional de baschet 3×3, U17 feminin

CSM Târgu Jiu a primit o veste excelentă de Crăciun pentru una dintre cele mai talentate baschetbaliste ce activează la echipa de junioare. Casiana Spineanu, componentă a Grupei U18 a clubului gorjean, grupă pregătită de profesorul Toma Popescu, a fost convocată la lotul naţional al României.

Federaţia Română de Baschet a înştiinţat CSM Târgu Jiu că sportiva Casiana Spineanu a fost selecţionată la lot în urma desfăşurării Campionatului Naţional de Baschet 3×3. Sportiva a fost convocată la acţiunea de pregătire a lotului naţional de baschet 3×3, U17 Feminin, ce se va desfăşura în Complexul Olimpic Izvorani, într-un stagiu de pregătire centralizat ce va dura până pe 4 ianuarie 2022, a anunţat oficial CSM.

„Evoluţia bună a echipei noastre la prima ediţie a Campionatului Naţional de Baschet 3×3 nu a rămas fără ecou, chiar dacă echipa din Târgu Jiu s-a oprit în sferturile competiţiei. Oficialii de la federaţiei au fost cu ochii pe jucătoare pentru a le selecţiona, iar Casiana Spineanu a fost cea care a atras atenţia atenţia celor care se ocupă de selecţia pentru lotul naţional. Jocul prestat de Casiana i-a determinat pe oficialii federaţiei să o convoace în stagiul de pregătire centralizat”, a informat site-ul oficial al clubului.

Vizualizări: 511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: