Copiii ajută copii !

Ce poate fi mai frumos decât un copil să ajute un copil! Se întâmplă acest lucru prin intermediul campaniei inițiate de cotidianul Pandurul. Mai mulți prichindei de la Grădinița cu Program prelungit „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu au renunțat la jucării și hăinuțe, pentru alţi copii de vârsta lor care trec printr-o situație dificilă.

Campania Pandurul pentru ajutorarea familiilor nevoiașe din județul Gorj continuă și asta datorită oamenilor cu suflet care vin zilnic la redacție cu darul lor pentru copiii greu încercați de soartă. În felul acesta, vor beneficia de sprijinul dumneavoastră mai multe familii decât ne-am propus inițial. Ne-a impresionat gestul făcut de prichindeii de la Grădinița cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, care au putut să renunțe la câteva jucării, deși acestea ocupă primul loc în viața lor la această vârstă. Au oferit de asemenea și hăinuțe copiilor care poate nu au ce îmbrăca. Au făcut acest gest micuții de la Grupa Mare B și Grupa Mijlocie C, îndrumați de educatoarele Cristina Negrea și Raluca Bucălae, care au reușit să mobilizeze prichindeii și pe părinții acestora să facă un gest frumos în prag de sărbători.

Elevii și enoriașii din Rovinari s-au alăturat campaniei

Campania noastră a sensibilizat și liceenii de la  Colegiul „Gheorghe Tătărăscu”, dar și enoriașii parohiei din Catedrala Ortodoxă Sfinții Împărați  Constantin și Elena de la Rovinari. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul preotului Adrian Popescu și a preotului paroh Ștefan Drăghici. Acești au contribuit cu dulciuri și cu jucării și avem promisiune că nu se vor opri și ne vor sprijini până la finalizarea acestei campanii, care a demonstrat tuturor că putem fi mai buni și mai generoși măcar în prag de sărbători cu semenii noștri care au nevoie de sprijin necondiționat.

Şi ieri, uşa redacţiei a fost deschisă din oră în oră de oamenii cu suflet. Am primit din nou hăinuţe, dulciuri, multe rechizite, dar şi alimente. Pentru că avem foarte multe hăinuţe pentru copii sub 1 an, am decis să ducem o parte din ele la centrul maternal din Cărbuneşti, unde sunt zece copii frumoşi, după cum ne-a asigurat primarul Mihai Mazilu.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: