Copiii Asociaţiei „Vasiliada”, partenerii poliţiştilor

Asociaţia „Vasiliada” a încheiat un parteneriat cu Poliţia Municipiului Târgu Jiu, prin care reprezentanţii Poliţiei şi-au arătat disponibilitatea de a se implica în acţiunile sociale şi de informare care vin în sprijinul beneficiarilor aşezământului social.

Oamenii legii i-au asigurat pe reprezentanţii Asociaţiei „Vasiliada” că vor menţine un climat de linişte şi ordine publică la acţiunile umanitare şi la campaniile publice organizate de Asociaţie, că îşi vor oferi totodată sprijinul prin servicii de consiliere şi informare pentru cazurile pe care încearcă să le soluţioneze privind violenţa în familie, în comunitate, şcoală şi instituţii, abuzul, prevenirea faptelor antisociale şi aplanarea conflictelor. De asemenea, în urma încheierii acestui parteneriat, se urmăreşte derularea unor programe de instruire a beneficiarilor privind siguranţa publică şi adoptarea măsurilor de prevenţie a tulburării liniştii publice.

Un astfel de eveniment va avea loc la data de 2 octombrie, când va fi sărbătorită ”Ziua Delicvenței”. “Ne bucurăm şi le mulţumim totodată reprezentanţilor Poliţiei Municipiului Târgu Jiu pentru deschiderea pe care şi de această dată o au faţă de noi, Asociaţia Vasiliada, şi avem credinţa ca această conlucrare să fie de mare folos beneficiarilor noştri, persoanelor care au nevoie de noi”, a declarat Ciprian Sîrbu, director executiv al Asociaţiei Vasiliada – Târgu Jiu.

Oamenii legii au făcut deja o vizită la Centrul “Sfântul Vasile cel Mare”, unde i-au cunoscut pe copiii beneficiari şi au putut afla mai multe informaţii despre activităţile care se desfăşoară în cadrul aşezământului social.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: