Copiii din Bengeşti au în fiecare zi altă educatoare

Nemulțumire în rândul părinților din satul Bengești, care au copiii la școală și la grădiniță. Aceștia se plâng de faptul că, deși anul școlar a început de câteva săptămâni, nu știu care este educatoarea și nici învățătoarea din sat, pentru că pe la catedră se tot perindă diferite persoane. Primarul din comuna Bengești-Ciocadia spune că s-a întâmplat chiar să vină două educatoare într-o zi, iar în alta niciuna.

Au trecut deja trei săptămâni de la începerea anului școlar și părinții elevilor din satul Bengești nu știu care sunt cadrele didactice care se ocupă de copiii lor. Părinţii ne-au semnalat că aici frecvent se schimbă educatoarea și învățătoarea, iar grădinarii și elevii din clasele primare găsesc peroane noi la catedră.

Această problemă au semnalat-o părinții și autorităților locale din Bengești Ciocadia, care susțin că s-au găsit soluții împreună cu cei din conducerea Inspectoratului Școlar. „A fost o situație la această școală, pentru că în anul trecut nu am avut nici educatoare și nici învățătoarea titulară. Într-o zi au venit două educatoare, iar în altă zi nu a mai venit nimeni. Copiii nu au rămas singuri, pentru că a venit altcineva și a făcut orele. Am rezolvat problema și au fost stabilite cadrele didactice. Am mai avut situații de genul acesta. Este rău că s-a ajuns aici. Condițiile sunt foarte bune. Părinții s-au plâns pentru că într-o zi venea una, în altă zi venea alta și nu știau ce este cu ele. Nici mie nu mi-a plăcut situația asta. Era normal ca părinții să fie nemulțumiți”, a declarat Victor Geogia, primarul din comuna Bengești Ciocadia.

Oficialii din Inspectoratul Şcolar Gorj au declarat pentru Pandurul că vor verifica această sesizare şi vor prezenta un punct de vedere.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: