Cosmin Popescu şi-a dat copilul la şcoală

Cosmin Popescu şi-a dat copilul la şcoală

Democrat-liberalul Cosmin Popescu s-a regăsit ieri în situaţia de tătic nevoit să meargă la prima zi de şcoală a fiului său, festivitatea de deschidere a anului şcolar şi toate celelalte lucruri decurgând absolut normal. Vlad Mihai Popescu va învăţa la şcoala numărul 1, Cosmin Popescu fiind chiar el un fost elev al respectivei unităţi de învăţământ. În consecinţă, profesorii de aici nu aveau cum să fie „ignoranţi” cu un fost elev de-al lor, deputatul fiind bucuros de reîntâlnirea cu unii dintre foştii săi dascăli. (G.C.)

Militaru a deschis anul la Turceni

Celălalt deputat PDL de Gorj, Severus Militaru, a fost la o unitate de învăţământ din Turceni, unde primirea a fost una normală, parlamentarul recunoscând că a avut un mesaj mult mai scurt faţă de anii anteriori. „Am fost la Grupul Şcolar şi nu a fost nici un fel de problemă. M-am adresat celor prezenţi acolo pentru că am avut ocazia aceasta, am vorbit circa un minut, timp în care le-am urat copiilor să aibă un an şcolar plin de realizări, iar părinţilor să aibă grijă de educaţia copiilor lor”, spune Militaru. (G.C.)

Popeangă a fost cu gândul la Drăguţeşti

Social-democratul Vasile Popeangă a preferat să transmită un mesaj prin intermediul primarului din Drăguţeşti către elevii şi părinţii din localitate, el spunând că a respectat indicaţiile liderilor de la sindicate de a nu merge la deschiderea anului şcolar. „Am respectat şi mesajul liderilor sindicali. Oricum lumea este mult prea necăjită ca să îi mai transmiţi un gând de bine, iar dacă te duci la un astfel de eveniment te interpretează ca fiind în campanie”, spune Popeangă. (G.C.)

Ruşeţ, prezent la Mătasari

Celălalt senator de Gorj, Ion Ruşeţ, a fost prezent la Mătăsari şi spune că totul a fost în regulă, mai puţin faptul că toate şcolile au primit dispoziţie ca festivităţile de deschidere că aibă loc până în ora 9.00. Asta a făcut ca politicianul să nu poată merge în mai multe locuri, aşa cum şi-ar fi dorit. „Nu vă ascund că mi-aş fi dorit să ajung şi la Motru, la Colegiul la care eu am învăţat, dar dacă nu a fost posibil, timpul nepermiţând, nu am mai avut ce face”, afirmă Ruşeţ. (G.C.)

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: