ACS Viitorul joacă vineri un amical cu Flacăra Horezu

ACS Viitorul Târgu Jiu nu va juca la finalul acestei săptămâni pentru că ar fi avut meci programat cu Daco Getica, formaţie retrasă din campionat anul trecut. Profitând de pauza din campionat, antrenorul Cristian Lupuţ a programat pentru acest week-end  un meci  amical cu Flacăra Horezu.

ACS Viitorul are două săptămâni la dispoziţie pentru a pregăti  meciul cu Rapid din etapa a 25-a. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ nu va juca în următoarea etapă, după ce adversara, Daco-Getica Bucureşti, s-a retras după 13 etape din Liga 2, iar următorul joc oficial va avea loc peste două săptămâni, la Târgu Jiu, cu Rapid, meciul fiind deja programat duminică15 martie, cu începere de la ora 15:30.

Pentru ca jucătorii săi să  nu aibă o pauză foarte mare între jocuri, tehnicianul a programat un amical pentru vineri, cu o echipă de Liga 3, Flacăra Horezu. ”Urmează o pauză, în care trebuie să mai punem la punct unele aspecte. Aşteptăm meciul cu Rapid cu mare interes. Respectăm acest club foarte mare, dar va trebui să muncească dublu, ca să plece cu cele trei puncte de aici”, a spus  Lupuţ  după  ultimul  meci al  echipei sale, precizând că îşi doreşte să dispute un meci amical până atunci: „Vreau să facem un joc amical. Suntem în discuţii cu două echipe de Liga 3, care stau în prima şi vom juca la Târgu Jiu”.

Între timp s-a decis ca adversarul  să fie Flacăra Horezu care va sta în  prima etapă din Liga 3, pentru că avea meci programat cu Naţional  Sebiş,  echipă care  a anunţat retragerea din campionat. Meciul  amical  nu se  va putea disputa însă pe  terenul  de la Târgu Jiu pentru că  acolo va juca vineri FCU Craiova,  care  are  programat meciul  oficial  din prima  etapă a returului.

Vizualizări: 431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: