FCU Craiova revine vineri la Târgu Jiu pentru derby-ul seriei

La finalul acestei săptămâni FCU Craiova va debuta în retur şi va susţine primul meci pe teren propriu tot pe terenul de la Târgu Jiu. Meciul cu Șoimii Lipova este programat vineri după-amiază, cu începere de  la ora 15:00.

FCU Craiova revine să joace din nou pe Municipalul din Târgu Jiu meciul de debut în partea a doua a acestui sezon.  Oltenii  de pe  primul  loc din Seria 4 a Ligii 3 vor întâlni vineri, de la ora 15:00, formația Șoimii Lipova, a doua echipă  din clasamentul Seriei a patra.

Craiovenii vin după o perioadă de   pregătire foarte  bună în Turcia şi după un meci amical susţinut sâmbătă,  la  Severin,  cu CSM Reşiţa.  Pentru meciul cu Lipova nu se anunţă probleme de lot  deosebite. De câteva zile, Costinel Gugu și-a scos mâna din ghips, iar luni fotbalistul în vârstă de 27 de ani a făcut recuperare prin kinetoterapie. În paralel, experimentatul fundaș central al craiovenilor a reluat și alergările,  acesta fiind așteptat să reintre la antrenamente normale alături de colegii săi în două săptămâni.

A revenit de asemenea la pregătire și Robert Răducanu, cel care în ultima perioadă a tot avut unele probleme medicale. La fel a făcut și ivorianul Olivier N'Zi, în privința căruia staff-ul tehnic al Științei nu a luat încă nicio o decizie.

FC Universitatea Craiova se află pe primul loc în clasamentul Ligii 3,  Seria a patra, 41 de puncte, iar pe locul doi se situează Șoimii Lipova, 28 de puncte.

Vizualizări: 549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: