CSM Târgu Jiu U13 vrea să încheie Grupa 4 pe primul loc

În urma victoriilor extrem de clare din primul Turneu Semifinal, CSM Târgu Jiu şi-a asigurat deja calificarea la Turneul Final la Under 13 ani. Tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu vor să încheie grupa pe primul loc.

Echipa pregătită de profesorul Laurențiu Răuț se va deplasa la Târgu Mureş pentru meciurile retur din Turneul 6 Semifinal. Cum CSS Botoşani a ieşit din grupă, pentru CSM Târg Jiu, liderul din Grupa a 4-a, au mai rămas de disputat două partide, ambele pe data  de 21 aprilie, atunci când CSM Târgu Jiu U13 se va confrunta cu ACS Gladius Târgu Mureș şi LT Lucian Blaga Reghin.

Talentatele și ambițioasele baschetbaliste de la U13 au defilat în turneul de la Târgu Jiu, când s-au impus în faţa celor de la ACS Gladius Târgu Mureș, scor 75-15, şi în faţa grupării LT Lucian Blaga Reghin, scor 71-28. Fetele pregătite de antrenorul Laurenţiu Răuţ vor să repete evoluţiile foarte bune de la Târgu Jiu şi în confruntările de la Târgu Mureş şi să încheie grupa pe primul loc. „Mergem la Târgu Mureș cu dorința de a câştiga ambele meciuri. Chiar dacă echipa este deja calificată la Turneul final, mergem acolo să câştigăm confruntările, deoarece ne dorim să terminăm grupa pe primul loc. Am încredere în aceste fete, care s-au pregătit foarte bine pentru acest turneu”, a declarat Laurenţiu Răuţ înaintea acestui turneu.

Componenţa echipei de junioare U 13 a CSM Târgu Jiu va fi următoarea: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Batoancă, Carla Deaconu, Dana Alexia, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Teodora Sarcină şi Antonia Tetileanu.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: