Adevăratul obiectiv al Universității Craiova nu este titlul

Universitatea Craiova s-a apropiat la şase puncte de liderul Ligii 1, CFR Cluj. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf spune că echipa sa nu este angrenată în lupta pentru titlu, ci încearcă să se apropie de locul secund şi să câştige Cupa României.

„Reghe” precizează că obiectivul principal al oltenilor rămâne câştigarea Cupei României, competiţie în care Universitatea Craiova se află în faza semifinalelor. În privinţa duelului cu Sepsi, din semifinalele comeptiției KO, Laurenţiu Reghecampf şi-a avertizat jucătorii să înveţe din eşecul suferit la Sfântu Gheorghe în campionat, la începutul acestui an, scor 3-1. „Nu contează faptul că am câştigat trei meciuri la rând, mai avem partide importante în faţă. Jucăm în campionat, dar nu suntem angrenaţi în lupta pentru titlu, pentru că prima şansă o au echipele din faţa noastră. Obiectivul nostru este să ne apropiem cât mai mult de locul 2. Cupa României este obiectivul nostru, despre care am vorbit de foarte mult timp, după meciul cu CFR Cluj, când i-am eliminat, în primul tur. De atunci am precizat că ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” a declarat Reghecampf.

În prima manşă a semifinalelor Cupei României,  Universitatea Craiova întâlneşte pe Sepsi OSK, miercuri, de la ora 19.30, pe arena din Sf. Gheorghe.

Vizualizări: 557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: