Pandurii, printre echipele care dau jucători la Naţionala U18

Pandurii Târgu Jiu se numără printre cele opt echipe din Liga 2 și una din Liga 3 care dau jucători la naționala U18 a României. De la Pandurii a fost convocat la naţională portarul Leonard Aldescu, jucător care a apărat poarta gorjenilor la majoritatea meciurilor din tur.

Adrian Văsâi, selecționerul naționalei U18 a României, a stabilit lotul pe care vrea să se bazeze în stagiul de pregătire la Centrul Național de Fotbal Buftea, din perioada 10-17 februarie. Printre cei 27 de jucători convocați, opt sunt acum la echipe din Liga 2, iar unul dintre ei evoluează la Pandurii Târgu Jiu. 

În stagiul de la Buftea, România U18 va disputa și două meciuri amicale în fața unor echipe de club, FRF neanunțând încă adversarii sau datele la care au loc jocurile.

Printre cei trei portari convocați de Adrian Văsâi, doi sunt din Liga 2. Robert Popa este titular la FCU Craiova, echipa de pe locul 1, cu 14 meciuri disputate, tot atâtea câte are și echipa desfășurate în prima parte a sezonului. Celălalt este Leonard  Aldescu, goalkeeperul ultimei clasate Pandurii Târgu Jiu, portar care are 11 partide jucate în această ediție a Ligii 2.

FRF informează că această generație de tricolori va evolua în toamnă în preliminariile EURO U19 din 2022. România se află într-o grupă alături de Turcia, Letonia și San Marino. Se califică mai departe la Turul de Elită câștigătoarele celor 13 grupe, ocupantele locurilor secunde și cea mai bună echipă de pe locurile 3.

Vizualizări: 493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: