Copiii de la Pandurii se antrenează doar dacă au bani

Direcţia de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu va încasa bani de la juniorii clubului Pandurii pentru ca aceştia să se poată antrena pe propriul teren. Cum clubul nu are nici un ban în conturi, cei care vor plăti vor fi copiii de la Pandurii care se antrenează pe teren.

Cu toate că terenul sintetic a fost amenajat de clubul Pandurii, iar Primăria Târgu Jiu nu a avut nici o contribuţie la realizarea acestuia, acum Direcţia de Patrimoniu taxează juniorii clubului ca să se poată antrena.

Copiii şi juniorii celor de la Pandurii s-au pregătit ani de zile pe la Stăneşti sau Cărbuneşti, pentru că nu aveau un teren în compexul sportiv, iar acum, după ce Pandurii le-a amenajat terenul sintetic, din banii clubului, aceştia sunt obligaţi să plătească taxe pentru a se antrena pe propriul teren.

În urmă cu trei ani terenul a fost amenajat de clubul Pandurii, iar un an mai târziu părinţii copiilor au montat becuri la instalaţia de nocturnă, Direcţia de Patrimoniu refuzând atunci să ajute, după cum a precizat antrenorul voluntar Clementin Munteanu: „Părinţii copiilor s-au mobilizat şi au reparat şi nocturna acestui teren, în 2018, pe banii mei şi ai părinţilor care au copii la grupele de la Pandurii. Am reparat nocturna şi am pus întrerupătoare şi lacăte pe cutiile stâlpilor, să nu vină copii şi să se curenteze încercând să aprindă nocturna. L-am rugat atunci pe domnul director Tătaru, de la Direcţia de Patrimoniu, să înlocuiască proiectoarele puse de noi cu unele care au becuri tip led, care sunt mai performante şi mai economicoase. Răspunsul a fost „Nu se poate”, deoarece stâlpii de nocturnă sunt ai clubului Pandurii şi nu are baza legală”.

Problema a rămas aceeaşi, Direcţia de Patrimoniu nu are nici acum baza legală pentru a investi în terenuri, dar nici pentru a încasa taxe pentru închirierea acestora, clubul Pandurii având un proces în instanţă pentru prelungirea contractului de comodat pe terenuri cu perioada în care echipa nu a evoluat la Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: