O nebunie de meci la Cluj, victorie a oltenilor în ultimele minute

Derby-ul din Gruia dintre CFR Cluj şi  Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 2-3. A fost un meci  extraordinar, cu goluri spectaculoase și mult dramatism, mai ales pe final când Craiova a reuşit să preia conducerea.

Elevii lui Cristiano Bergodi au reuşit să ajungă la doar un punct de primul loc după victoria înregistrată duminică seara în faţa liderului CFR Cluj. Universitatea Craiova avea nevoie neapărat de victorie la Cluj pentru a ajunge la un punct de fotoliul de lider, iar echipa lui Cristiano Bergodi a început excelent confruntarea din Gruia. Golgheterul din această parte a campionatului, Koljic, a deschis din nou scorul cu un șut de senzaţie iar  Mihăilă a mărit avantajul cu o lob şi tot el a avut șansa să facă 3-0 dar a ratat. Dan Petrescu a făcut mutări la pauză şi ardelenii au revenit în joc şi au egalat. Ciprian Deac a fost omul care a înscris golul prin care gazdele au redus din handicap, iar apoi a centrat ideal la reușita brazilianului Vinicius pentru scorul de 2-2. Aproape de finalul meciului, în minutul 87, Cicâldău a dat lovitura și a înscris golul victoriei, după ce mingea l-a lovit în călcâi pe Camora.

După această etapă, CFR Cluj are 36 de puncte și rămâne pe primul loc iar Universitatea Craiova se află pe poziția a doua cu 35 de puncte.

Vizualizări: 1,578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: