Crede că PSD câștigă prin plecarea lui Cârciumaru

Coordonatorul politic al ADN Gorj, Nicolae Ivăniși, crede că PSD va avea de câștigat în Gorj prin renunțarea la Florin Cârciumaru și susținerea fostului prefect Cristi Rujan. “Pentru PSD e bine, și mă gândesc în primul rând la vârstă, în al doilea rând la istoric, care trebuie să recunoaștem că atârna greu la Cârciumaru. În al treilea rând, personal, ca și trăire, vede și domnul Cârciumaru cum este să pleci la București senator și să te întorci cu trenul, cum a pățit și Ciocea în urmă cu patru ani”, a spus Ivăniși la Radio Infinit.

Ivăniși va candida și el la alegerile parlamentare din 6 decembrie, sub sigla Partidului Ecologisc Român. Mai multe partide mici au făcut o coaliție informală, în ideea în care ar putea împreună să facă pragul electoral de 5%.

Ivăniși susține că electoratul ar trebui să dea o șansă partidelor mici, că PSD și PNL sunt deja compromise, iar Ponta a demonstrat deja că nu a făcut nimic ca premier pentru județul care l-a făcut deputat, astfel că Pro România nu ar merita niciun vot.

În ceea ce privește PSD, Ivăniși a apreciat că PSD era extrem de uzat la Gorj, de asta încearcă promovarea lui Rujan. “Nu putem să știm exact ce abilități are omul, până nu îl vedem lucrând. Ideea este că e altceva, iese puțin din tiparul pesediștilor, se duce mai spre dreapta, și ca mentalitate, și ca mod de lucru”, a spus candidatul PER (ADN).

Vizualizări: 2,863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: