Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cresc salariile din Consiliul Judeţean Gorj

Angajaţii Consiliului Judeţean Gorj ar putea beneficia de salarii mărite cu până la 12%. ”La nivelul Consiliului Judeţean Gorj sunt 133 de salariaţi cu demnitari cu tot. Este o ordonanţă de guvern care nu prevede nişte procente clare pe categorii de funcţionari, prevede un procent de până la 12% maxim. Deocamdată, ordonanţa de guvern este analizată la toate departamentele de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean. Nu ştim când se va aplica mărirea salarială”, a spus Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Gorj.

Potrivit ordonanţei de guvern, salariile personalului care activează în administraţia publică locală pot fi majorate dacă fondurile se încadrează în limita bugetului aprobat şi a plafonului stabilit de Ministerul de Finanţe, dar nu mai mult de 12%.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: