Creţan face recurs la decizia de înfiinţare a SMER

Preşedintele Sindicatului „Lignitul“ Oltenia Rovinari, Constantin Creţan, vrea să atace cu recurs decizia Judecătoriei Târgu-Jiu care a dat avizul înfiinţării Sindicatului Mine Energie Rovinari (SMER). Acest lucru ar putea încetini procesul de înregistrare a noului sindicat condus de Gabriel Căldăruşe. Acesta din urmă spune că nu-l ia în calcul pe Creţan.

Liderul sindical din Rovinari spune că nu se lasă cu una, cu două, şi va ataca cu recurs decizia magistraţilor de înfiinţare a sindicatului condus de Gabriel Căldăruşe. “Mergem pe recurs în continuare pentru că cel mai mult ne deranjează că aceşti indivizi merg în unităţile miniere şi vorbesc în numele unui sindicat care, de fapt, n-are personalitate juridică. Ruşeţ n-are hotărâre judecătorească, Căldăruşe n-are hotărâre judecătorească, dar e angajatul complexului în relaţiile cu comunitatea. N-are niciun fel de studii. De 12 ani nu ştie ce e aia producţie. Au trăit pe spatele lui Condescu, acum trăiesc pe spatele lui Ciurel”, a spus Constantin Creţan.  

În replică, Gabriel Căldăruşe îi transmite lui Creţan că indiferent câte piedici i-ar pune, sindicatul majoritar în CE Oltenia va fi înfiinţat. “Creţan e un pensionar care mai crede că face şi sindicat. Dumnealui nu face recurs, face ce-i spun cei din FNME. Că, de fapt, recursurile le-au făcut cei din FNME. Creţan a făcut o chestie, un pas, dar adevăraţii perdanţi au fost cei din FNME. Ei au fost cei care au făcut recursurile, respectiv Golea, Mitrescu şi Pârvulescu. Nu va întârzia. Rezultatul va fi acelaşi. Garantez eu că se va înregistra. Cel mult o să întârzie o săptămână, două, şi atât. Oricum se va face sindicatul majoritar reprezentativ la nivel de CEO”, a spus Căldăruşe.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: