Criciotoiu a pus Energia în dificultate

Memoriul depus de Bogdan Criciotoiu la FRH a fost soluţionat favorabil jucătorului care a devenit liber de contract. Interul gorjean care evoluează la Naţionala de tineret şi se află în vederea lui Vasile Stângă pentru Naţionala de seniori are deja oferte de la HC Odorhei şi CSM Bucureşti, echipă către care s-ar putea îndrepta după ce a devenit jucător liber. Mai grav e că la Energia a rămas un post descoperit, mai ales în condiţiile în care lotul era şi aşa destul de subţire şi afectat acum şi de numeroase probleme medicale.

Bogdan Criciotoiu a devenit liber de contract în urma memoriului pe care l-a depus la Federaţia Română de Handbal şi în care a invocat neplata salariului pe ultimele două luni şi jumătate. „Am încercat şi noi să depunem memoriu pentru că atunci când s-a judecat cazul, noi, conducerea secţiei, nu am fost chemaţi la mediere”, a explicat preşedintele secţiei de handbal Gore Popescu, care a renunţat la idee pentru că a discutat ieri cu jucătorul şi a ajuns la concluzia că nu mai are rost să continue aceste demersuri, deoarece modul în care jucătorul a abordat problema „nu se află în limitele fair-play-ului”.

Interul a anunţat direct conducerea clubului că pleacă după ce a devenit liber de contract fără să anunţe anterior că a depus respectivul memoriu. „El dorea să plece de mai mult timp. A depus un memoriu şi e problema lui. Mie îmi pare rău că e un jucător din Târgu Jiu dar o să îşi dea seama mai târziu că greşeşte. Aici avea posibilitatea să joace şi să se evidenţieze pentru că la tineri e nevoie de multă răbdare. A zis că vrea să plece şi cu asta basta. Din punctul meu de vedere nu am ce să-i fac. Nu pot să ţin cu forţa un jucător dacă el nu se simte bine într-o echipă”, a mai precizat preşedintele Energiei care spune că nu nai există cale de întoarcere pentru jucătorul gorjean.

În ceea ce priveşte lotul Energiei, acesta a mai suferit o pierdere prin plecarea lui Criciotoiu şi va fi tot mai greu ca Liviu Andrieş să se descurce, mai ales că pe postul respectiv îl are doar pe secundul său, Sandu Iacob. „Vom continua cu echipa actuală dar va fi foarte greu pentru cei rămaşi să ducă la bun sfârşit acest retur”, a concluzionat preşedintele Energiei.

Returul va avea foarte multe meciuri, având în vedere şi pe cele două rămase din tur, iar Energia,  din punct de vedere numeric, stă foarte rău. Criciotoiu a pus conducerea într-o situaţie destul de neplăcută plecând după debutul meciurilor oficiale, dacă şi-ar fi anunţat din timp intenţiile s-ar fi putut căuta un alt jucător pentru postul său.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: