Criminalul de la Leleşti face Paştele după gratii

Bărbatul de 40 de ani care marţi dimineaţa nu realiza că omorâse cu vătraiul un bătrân de 80 de ani, cu care băuse toată noapte în locuinţa sa din Leleşti, a primit ieri mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, timp în care are posibilitatea să se mai gândească la ce s-a întâmplat după noaptea de pomină.

Constantin Drugu nici nu vroia să audă că ar avea vreo vină în această poveste, dar şi mai grav pentru ele este că bătrânul găsit mort avea pantalonii daţi jos, ceea ce complică ancheta şi inclusiv faptele de care acesta riscă să fie acuzat în cazul în care anchetatorii vor găsi probe care să susţină varianta unui conflict de natură sexuală.

Deocamdată procurorul Emil Moţa e sigur doar că omorul s-a produs după ce cei doi au băut împreună, după care s-au luat la ceartă, motivul neînţelegerilor nefiind stabilit cu certitudine până în prezent. Drugu este cercetat pentru omor calificat şi riscă 25 de ani de închisoare dacă e găsit vinovat, consătenii săi din Leleşti declarându-l deja ca fiind prima persoană din localitate care comite o astfel de faptă, oamenii neaducându-şi aminte de vreo crimă care să se fi produs la ei în sat în ultimii ani.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: