CSU Craiova, doar un punct la Târgovişte

CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, în deplasare, la Ploieşti, cu Chindia Târgovişte, în etapa a XVI-a a Ligii I. Oltenii au avut peste o oră de joc superioritate numerică.

Ivancici a fost eliminat în minutul 27, cu roşu direct, pentru că l-a lovit cu cotul în figură pe Bălaşa.

Primul gol a fost marcat de gazde în min. 62, când Neciu a pasat dintr-o lovitură liberă lateral dreapta către Bic, care, nemarat în marginea careului, a înscris cu un şut de la 15 metri.

Egalarea a venit repede, în min. 64, atunci când Cicâldău a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, balonul intrând în poartă după ce a fost deviat de un jucător din zid.

Victor Pițurcă, antrenorul oltenilor, a fost extrem de supărat la final. Fostul selecționer e convins că echipa sa are probleme la psihic: "Explicația e în teren. Nu marchezi la început, când îți creezi ocazii, apoi jucăm slab pe alocuri, cu echipa din Târgoviște, așa se întâmplă. Probabil dacă nu egalam repede la acea fază fixă, puteam să și pierdem. Sunt supărat pentru tot ce s-a întâmplat în teren. E inadmisibil să joci cu om în plus, ești echipa mai valoroasă și nici măcar să nu îți creezi ocazii. Nu e nicio presine, eu nu o văd. După un joc mai puțin bun, nu ne-am concentrat așa cum am făcut-o cu Dinamo. Atunci eram entuziasmat după meci, la antrenamente facem asta, finalizare".

Vizualizări: 766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: