Cristian Toader Pasti pune din nou paie pe foc

Social-democratul Cristian Toader Pasti avertizează: „Şefii USL să-l ia în calcul pe Traian Băsescu, altfel vom juca tot la matineu!”. Liberalul Vasile Moşoiu îi transmite şi  el conducerii USL că a venit vremea să se apuce să muncească. Marian Ardeiu, edilul de la Samarineşti, pune cireaşa pe tort: USL-ul nu funcţionează, altfel,  s-ar fi văzut în alegerile parţiale de duminică. Declaraţiile au fost făcute la Radio Infinit.

Nici Vasile Moşoiu, nici Cristian Toader Pasti, nici  Marian Ardeiu nu strigă-n gura mare ca alţi uselişti: „Fraudă!” sau „Hoţii!”. Fac o analiză realistă asupra ceea ce e de făcut după ce USL-ul n-a confirmat scorurile din sondaje, în  alegerile de duminică.

Pasti, om cu multă experienţă în administraţia locală, atrage atenţia asupra două lucruri: 1. Partidul Democrat Liberal se va întări şi-şi va reveni în ochii electoratului, 2. Traian Băsescu este un politician versat şi foarte periculos, iar dacă şefii USL nu-l ia în calcul s-ar putea ca social-democraţii şi liberalii să joace tot la matineu şi din 2012.

Primarul liberal de la Drăguţeşti, Vasile Moşoiu, este cunoscut şi pentru că le spune verde-n faţă ceea ce gândeşte şefilor săi politici. Iar, după alegerile parţiale din week-end, a tras concluzia că omul va conta în alegerile din 2012, în niciun caz partidul.

Primarul liberal de la Samarineşti, Marian Ardeiu, vede că USL-ul nu funcţionează atâta timp cât rezultatele din sondaje n-au coincis cu cele din alegerile parţiale. Ardeiu recunoaşte că şi el l-ar fi votat pe pedelistul Adrian Rădulescu dacă ar fi fost din Neamţ, pentru că îl cunoaşte, este un agricultor bun şi om de valoare.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: