Criza duce la rezilieri şi reduceri de contracte la Energia Pandurii

Antrenorul Liviu Andrieş va avea azi la pregătire doar 11 jucători pentru că doi dintre cei 13 rămaşi la echipă se află la lotul naţional. Subţierea lotului Energiei Pandurii survine după ce conducerea a decis rezilierea unor contracte şi după ce o serie de jucători şi-au exprimat dorinţa să plece. Energia Pandurii a reziliat contractele cu cinci dintre jucătorii din lot, Kukrika, Stojcevski, Vukas, Novanc şi Savenco.

În zilele următoare este posibil ca şi alţi jucători să nu fie de acord cu reducerile de contracte impuse de conducere şi să ceară rezilierea contractelor. Dacă în ceea ce priveşte sârbii, conducerea nu a mai dorit să continue cu aceştia, Novanc şi Savenco au spus că doresc să caute alte echipe. „Novanc şi Savenco au dorit să plece. Vukas s-a solidarizat cu cei doi sârbi şi vrea să plece pentru că nu se mai simte bine aici. Dar cu Kukrica şi Stojcevski au fost discuţii pentru că jocul lor a nemulţumit în tur şi am spus că vrem să renunţăm”, a  precizat preşedintele Gore Popescu.

Reduceri de contracte la Energia Pandurii

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia Pandurii, Gore Popescu, a anunţat că se preconizează reduceri ale contractelor jucătorilor de la Energia Pandurii. Oficialul a precizat că la jucătorii care rămân la Energia Pandurii se vor reduce salariile conform noului obiectiv: „La jucătorii care mai rămân se vor evalua contractele cât se poate de corect. Am avut discuţii cu ei şi marea majoritate au acceptat o reducere. Se va discuta cu fiecare în parte”. Andrieş a recunoscut că situaţia clubului e dificilă şi de aceea s-a ajuns la reduceri salariale: „Clubul trece printr-un moment greu din punct de vedere financiar şi până la urmă de acolo au plecat problemele referitoare la despărţirea de cei cinci jucători, în primul rând de la partea financiară. Ei nu au fost de acord cu reducerea salariului şi de aici s-a ajuns la această despărţire”. Jucătorii Energiei, Ionuţ Mazilu şi Vali Popescu, pot fi soluţii de completare a lotului, cei doi fiind împrumutaţi la Baia Mare.

„Obiectivul lui Andrieş va fi clasarea pe locurile 1-5, respectiv calificarea în cupele europene.  Dacă îl va îndeplini va fi o performanţă. Va avea totuşi un lot competitiv pentru că sunt mulţi jucători buni în lotul care rămâne”

Gore Popescu, preşedinte Energia Pandurii

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: