Cronica Neagră

Pieton neatent

Un pieton în vârstă de 69 ani, din Băleşti, a fost accidentat ieri, pe strada Unirii din municipiul Tg. Jiu. Gheorghe B. a traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind accidentat uşor de autoturismul condus de către Alex C.A., de 24 ani, din Bumbeşti-Piţic. (M.M.)

Ţigări confiscate

Poliţiştii din Motru au prins ieri trei persoane care cumpăraseră pachete de ţigări ce nu aveau aplicat timbru de marcaj. Vânzătorul a fost depistat în persoana lui Valentin S., care a fost amendat cu 1.000 lei şi i s-au confiscat 100 de pachete de ţigări netimbrate. (M.M.)

Mort de beat

Milică T.B., de 20 ani, din Prigoria, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe DJ  675 B Albeni, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul a refuzat să sufle în fiolă, dar din analizele de laborator a reieşit că avea 1,50 g/l alcool pur în sânge. (M.M.)

Pasageră rănită

Marţi seara, pe DC 108 Râpa-Motru, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime. Ion V., de 32 ani, din Cătunele, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-o poartă metalică. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerei de 28 ani. (M.M.)

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: