Cronica Neagră

Ştefan A.A. de 23 de ani din Rovinari a fost prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă pentru sustragerea unui telefon mobil şi a şase pachete de ţigări dintr-un bar din localitate. Bunurile au fost recuperate, iar tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie introdus pe bază de ordonanţă de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj.

Alte ştiri pe scurt:

Deţinea armă ilegal

Ionel M. de 56 de ani din Bumbeşti Jiu este cercetat de către poliţişti după ce a fost depistat având asupra sa o armă neletală de tip sportiv cu aer comprimat pentru care nu deţinea permis. Arma a fost confiscată, iar cercetările continuă faţă de Ionel M. sub aspectul infracţiunii de deţinere fără drept a unei arme neletale.

Băuţi la volan

Mircea C. de 34 de ani din Albeni şi Ion P. de 29 de ani din Novaci s-au ales cu dosar penal după ce au fost depistaţi conducând autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice. Concentraţia pe care aceştia au înregistrat-o a depăşit limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducea fără permis

Pe numele lui Andrei R. de 33 de ani din Baia de Fier a fost întocmit dosar penal după ce a fost depistat în trafic conducând un autovehicul deşi nu deţinea permis de conducere.  Bărbatul a fost oprit de către poliţiştii Postului de Poliţie Baia de Fier în timp ce efectuau controale în trafic.

Rănit din cauza neatenţiei

Ionel P. de 29 de ani din Rovinari s-a ales cu răni uşoare după ce s-a angajat într-o depăşire neregulamentară pe DN 67, în comuna Ciuperceni, având ca urmare coliziunea cu o autoutilitară condusă regulamentar de către Ion C. de 55 de ani din Drobeta Turnu Severin. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările care au condus la producerea accidentului

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: