CSM Târgu Jiu a ajuns la cinci victorii în ultimele șapte etape

CSM Târgu Jiu a ajuns marţi la cinci victorii în ultimele șapte etape după ce s-a impus într-un meci restanţă. Echipa din Târgu Jiu a învins-o, în deplasare, pe CSM Focșani, cu scorul de 83-71 şi a urcat pe locul nouă în clasament.

Plecarea fostului antrenor pare să fi fost de bun augur pentru baschetbaliştii gorjeni pentru că victoriile au început să apară şi echipa a urcat în clasament.

După acest meci restanţă pe care l-au jucat marţi la Focşani, şi pe care –au câştigat cu scorul de 83-71, gorjenii au un bilanț de 10-19, pe când vrâncenii au opt victorii și 21 de eșecuri.

Antrenorul CSM Târgu Jiu, Claudiu Alionescu, a început jocul în formula: Octavian Ilie, Brandon Sly, Porter Troupe, Dylan Carl, Titus Nicoară. Partida a început cu câte o reușită din interior a lui Troupe iar CSM Târgu Jiu conducea după primul sfert în urma unui and-one reușit de Morgan, scorul fiind 15-16.

La pauza mare tabela indica 40-46, în favoarea oaspeților de la Târgu Jiu care conduceau şi înaintea ultimului sfert cu scorul de 65-61. În urma acestui joc bun dominat de gorjeni echipa pregătită de Alionescu s-a impus cu scorul de 83-71.

În ultima etapă, CSM Focșani evoluează pe terenul lui CSM Galați, în timp ce CSM Târgu Jiu va primi vizita celor de la Steaua București.

Vizualizări: 297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: