CSM Târgu Jiu a pierdut și pe terenul liderului din Conferinţa A

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au pierdut și ultimul meci al anului încheind prima parte a campionatului fără nici o victorie. De această dată CSM Târgu Jiu a pierdut pe terenul liderului din Conferinţa A, Rapid Bucureşti, scor 87-62.

CSM Târgu Jiu a început meciul din Sala Rapid cu următorul ”5”: Troupe, Cannefax, Berculescu, Penciu, Kottas, după cum informează clubul târgujian. Echipa gazdă nu a iertat nimic în plan ofensiv şi a ajuns la 24-5, scor cu care se încheie primul sfert al partidei, unul dominat de gazde. 

CSM Târgu Jiu a dat o replică solidă în sfertul doi, act pe care gorjenii l-au câştigat cu 21-14. Graţie avantajului obţinut după primele zece minute de joc, Rapid avea la pauza mare +12 pe tabelă, scor 38-26. 

Sfertul trei, unul destul de echilibrat, a fost adjudecat de gazde cu scorul de 24-18, care a intrat în decisiv la 62-44. Gazdele s-au impus  în final, scor 87-62. Deşi CSM Târgu Jiu a mai echilibrat jocul începând cu sfertul doi, diferenţa din sfertul de debut a cântărit decisiv în economia finală a acestei partide. 

Vizualizări: 322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: