Handbalistele de la CSM Târgu Jiu vor victoria în ultimul meci al anului

Handbalistele CSM Târgu Jiu susțin joi ultimul meci din acest an și vor să încheie anul cu o victorie. Gruparea gorjeană se deplasează la Galați, acolo unde va evolua pe terenul ultimei clasate în Liga Florilor, CSM Galați.

Aflată la jumătatea clasamentului din Liga Florilor, echipa din Târgu Jiu are ocazia să încheie un an frumos pentru handbalul gorjean, cu o victorie. Având în vedere ultimele rezultate din campionat dar și adversarul mai slab cotat, CSM Târgu Jiu este favorită la acest meci. Totuși, antrenorul Liviu Andrieș le avertizează pe jucătoare că nu e un meci ușor. ”Este un meci cu o încărcătură aparte. Cred că ne așteaptă un meci greu. Este o deplasare lungă, pe terenul unei echipe care nu are ce pierde, fiind pe ultimul loc și care își va vinde scump pielea. Pentru o victorie la Galați, fetele trebuie să trateze serios meciul, cu aceeași atitudine și determinare ca în ultimele partide”, a declarat Liviu Andrieș pentru csmtargujiu.ro, înainte de plecarea spre Galați. Și Oana Maria Bucă se așteaptă la o confruntare dificilă la Galați, dar spune că atât ea, cât și colegele sale sunt hotărâte să revină cu cele trei puncte la Târgu Jiu: ”Va fi o partidă grea, dar noi vom da tot ce putem pentru a aduce cele trei puncte acasă”, a completat Oana Bucă, interul stânga de la CSM Târgu Jiu.

Liviu Andrieș nu se poate baza nici la acest meci pe interul croat Katarina Pavlovic. În rest, tot lotul este apt pentru confruntarea de la Galați. 

Vizualizări: 410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: