Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pas mare spre salvarea de la retrogradare pentru Gilortul

Gilortul Târgu Cărbuneşti a făcut un pas mare spre salvarea de la retrogradare. Gorjenii s-au impus în jocul din etapa a 5-a din play-out cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Jiul Petroşani.

Meciul disputat pe stadionul Cristinel Răducan din Cărbuneşti, între Gilortul şi Jiul Petroșani s-a încheiat cu scorul de 2-1, după ce la pauză gazdele au condus cu 1-0. Scorul a fost deschis în minutul 38, după un corner de pe dreapta executat de Dănăricu care i-a pus mingea perfect lui Ionuț Gîlcescu, cel care a deschis scorul cu o lovitură de la 4 metri. La pauză Gilortul conducea cu 1-0 după o primă repriză aflată la discreția gazdelor dar avantajul era minim. Din minutul 79 scorul a devenit 2-0, după ce Ionuț Gîlcescu a realizat dubla cu capul din 2 metri.

Scorul final a fost stabilit în cel de-al şaselea minut de prelungire al meciului deși centralul indicase 4 minute de prelungire. Jiul a obţinut un penalty și Dorin Mărmăneanu a înscris după ce în prima fază Constantinescu respinsese în față șutul aceluiași jucător.

Antrenorul Alex Stoica a început acest meci cu următoarea echipă: Constantinescu – Cuțitoiu, Gheorghe, Istudor, Dogaru – Avramescu (cpt), Boboc – Căldăraru, Ciutică, Bucur – Gîlcescu iar rezerve au fost: Voinea – Safta, Duriță, Chirică, Lazăr, Cornicioiu, Lipianu, Dănăricu, Almăjanu.

Vizualizări: 1,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: