Prunariu l-a acuzat pe Bălăeţ că îi fură sportivii de la CS Pandurii

O serie de probleme apărute la stadion de când a fost creat clubul primăriei, CSM Târgu Jiu, sunt puse de şeful CS Pandurii, Mihai Prunariu, pe seama caracterului conflictual al directorului Robert Bălăeţ. Prunariu îl acuză pe acesta că a deturnat scopul principal CSM şi că fură sportivii clubului Pandurii.

Mihai Prunariu îl acuză pe Robert Bălăeț că este la originea scandalurilor din stadion şi că a creat o serie de conflicte între cluburile care au sportivă ce se pregătesc în complexul sportiv. Şeful CS Pandurii susţine că Bălăeţ se comportă ca un patron la stadion și creează tensiuni.

„Stadionul acesta este de vreo 40 de ani şi a fost linişte, nu au fost conflicte şi a fost loc pentru toată lumea. Dar acum toate problemele care sunt la stadion şi toate tensiunile care sunt între cluburi s-au exacerbat din cauza directorului CSM Târgu Jiu care consideră stadionul că e proprietatea lui, clubul că e proprietatea lui şi îşi permite să facă tot felul de lucruri şi creează nişte tensiuni care nu îşi au locul. Din punctul meu de vedere primarul ar trebui să îi dea puţin „frână” lui Bălăeţ pentru că tensiunile se vor acumula şi vor exploda în capul primarului, nu al lui Bălăeţ, pe care îl ştim toţi că e conflictual şi îmbârligător. Primarul Romanescu trebuie să îl cheme şi să îi spună că în stadionul acela el nu e patron, el e efemer ca fiecare dintre noi care e numit într-o funcţie publică. Trebuie să gestioneze situaţia dar să o facă cu tact şi cu diplomaţie. Dar Bălăeţ atâta ştie să facă scandal şi să creeze conflicte”, a spus Prunariu la Radio Infinit.

Prunariu a precizat că Bălăeţ urmărește să-i ia sportivii şi că are un buget de 10 ori mai mare la clubul primăriei decât are CS Pandurii: „Bălăeţ deja a angajat antrenori pe secţiile noastre şi, următoarea lui mutare e să ne ia sportivii, având în vedere faptul că au un buget de zece ori mai mare decât al nostru. Aşa ştie el să facă sport, în loc să pună antrenorii să crească copii, în loc să ne susţinem unii pe alţii, ne facem probleme. Anul trecut a avut un buget de un milion de euro, anul acesta am înţeles că are un milion şi jumătate de euro. Clubul acesta a fost creat pentru a creşte copii oraşului, ori toţi banii se duc pentru mercenari, jucători extrem de scumpi, din afara judeţului sau din afara ţării. Eu aşa îmi amintesc că s-a discutat când s-a înfiinţat acest club că s-a spus că ne dorim să creştem copiii oraşului şi ai judeţului. Iar pentru copii sunt cele mai mici cheltuieli”.

Referindu-se la un scandal care a apărut în stadion pentru că juniorii şi copii din Târgu Jiu care folosesc terenul sintetic nu au acces la vestiare, Bălăeţ spunea că nu are nici o treabă cu accesul la vestiare: „Nu este nici treaba mea cum se face accesul la vestiare. CSM nu are nici o treabă în stabilirea acestor lucruri, cine joacă, când şi cum. Noi doar folosim sala atâta timp cât avem antrenamente şi meciuri”.

Cu toate acestea nici atunci când echipele CSM nu au antrenamente sau meciuri copii şi juniorii nu au acces la vestiare pentru că unele dintre acestea sunt închise de echipele CSM şi personalul sălii nu are cheie. Mai nou copiii şi juniorii se echipează în sala de conferinţe a sălii, pe scaune, chiar şi atunci când există patru vestiare goale.

Galerie foto


Vizualizări: 926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: