Fotbaliştii cu salarii mari au fost anunţaţi că vor fi daţi afară

Presa centrală a informat joi că ACS Viitorul Târgu Jiu a început să notifice jucătorii cu salarii mari că vor fi dați afară. Cum formaţia de Liga 2 a oferit salarii foarte mari în vara trecută, când o serie de jucători care s-au pregătit cu Pandurii au plecat la cealaltă echipă, se pare că se va renunţa la majoritatea acestora.

ACS Viitorul Târgu Jiu a intrat în insolvență recent și salariile restante dinaintea intrării în procedura de reorganizare nu s-au mai plătit. Acesta a fost unul din motivele de îngrijorare pentru jucători deşi, la nivel declarativ, s-a spus dinspre conducere că nu trebuie să îşi facă griji că îşi vor primi banii. Mai nou, presa centrală a informat că jucătorii au primit notificări că vor fi daţi afară. „Sursele Liga2.ro au mai aflat că ACS Viitorul Târgu Jiu a început să notifice jucătorii cu salarii mari că vor fi dați afară, asta, cel mai probabil, și din cauza faptului că echipa a intrat în insolvență. Banii sunt mai puțini, remunerațiile fotbaliștilor sunt, se pare, prea mari, astfel că oamenii din conducere au hotărât că, mai la îndemână, este să renunțe la cei cu salarii consistente”, a informat liga2.ro care anunţă că unul dintre jucătorii care au primit notificarea este Ciprian Rus (31 de ani), care, în foarte mare măsură, va pleca de la echipă la finalul campionatului. Liga2.ro mai susţine că şi notificările clubului către fotbaliști au alimentat starea de tensiune dintre conducere și antrenorul Eugen Trică, acesta fiind dat afară de la echipă. Antrenorul considera că nu poate pregăti jucători care sunt anunțați că vor fi dați afară, cerând ca situația să fie îndreptată într-un anumit fel.

Antrenorul Eugen Trică ar fi fost supus unei intervenţii medicale în ultimele zile şi nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Vizualizări: 5,274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: