Stîngă, sigur de victorie cu Dumbrăvița: Suntem favoriți

ACS Viitorul Târgu Jiu a intrat în linie dreaptă cu pregătirea noului sezon în care va debuta la final de săptămână. Antrenorul Florin Stîngă este optimist şi are încredere că echipa sa nu va avea probleme la acest meci cu o nou-promovată.

Tragerea la sorţi pentru noul sezon a fost una benefică pentru ACS Viitorul Târgu Jiu care va primi vizita unei nou-promovate în prima etapă. Noul sezon de Liga 2 va începe în week-end iar noul antrenor numit în această vară la echipă de Nicolae Sarcină este foarte optimist şi are încredere că echipa sa se va impune uşor. Florin Stîngă a declarat la conferinţa de presă că echipa sa este favorită în meciul programat sâmbătă cu o echipă nou-promovată, CSC Dumbrăviţa. „Suntem favoriți în partida de sâmbătă, însă Dumbrăvița este o echipă care joacă foarte bine cartea contraatacului, o echipă foarte bine organizată și agresivă”, a spus tehnicianul care se bucură de încrederea conducerii clubului şi spune că are condiţii foarte bune de pregătire, nefiind speriat de problemele de la clubul aflat în insolvenţă: „Eu, înainte să vin la Târgu Jiu, am antrenat echipe cu probleme mult mai mari decât se auzeau la Târgu Jiu. Pentru mine nu a fost niciodată o problemă să merg unde e greu, unde este nevoie de mine. Chiar am găsit lucruri ok la Târgu Jiu, eu sunt foarte mulţumit de ceea ce se întâmplă. Am o relaţie profesională foarte bună şi cu domnul Nicolae Sarcină şi cu doamna Lucia Vladimirescu. Tot ce mi-au promis, s-au ţinut de cuvânt şi am putut să ne desfăşurăm activitatea aşa cum se face la un club profesionist. Întradevăr, mi-aş fi dorit să mai aducem unul sau doi jucători care să mai ridice nivelul echipei. Am sprijin din partea conducerii că pot să aduc jucătorii, dacă îi găsim şi dacă se pliază pe ceea ce ne dorim noi din punct de vedere financiar pentru că acum clubul trece prin insolvenţă şi salariile sunt mici pentru echipe de Liga 2 dar am înţeles situaţia şi încercăm să aducem doar jucători care îşi doresc să se afirme”. Un tânăr jucător de perspectivă s-a alăturat echipei în ultimele zile la antrenamente, fiind vorba de fostul pandur Ovidiu Rasoveanu.

Florin Stângă va debuta oficial pe banca echipei ACS Viitorul, sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, în meciul cu nou-promovata CSC Dumbrăviţa.

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: