Bratoloveanu: Sunt mulțumit de determinarea copiilor

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Târgu Jiu s-a întors de la Târgoviște, unde a disputat meciurile din Turneul 6 din Campionatul Național rezervat acestei categorii de vârstă. Echipa pregătită de Răzvan Bratoloveanu s-a confruntat cu LPS Galați, Petras Piatra Neamț și CSS Târgoviște iar tinerii baschetbaliști gorjeni au înregistrat o victorie și două înfrângeri.

Micii baschetbalişti pregătiţi de Răzvan Bratoloveanu au început bine primul meci cu echipa din Galați, dar în cele din urmă, gruparea de la malul Dunării, s-a impus în partea a doua meciului.

Gorjenii nu au cedat și au reușit să câștige meciul doi, cu echipa din Piatra Neamț. Ultima confruntare, pe 16 aprilie, a fost și cea mai grea pentru baschetbaliștii gorjeni, care au cedat în fața echipei gazdă, din Târgoviște. Chiar dacă nu au înregistrat decât o victorie, antrenorul Răzvan Bratoloveanu a declarat că este mulțumit de evoluția elevilor săi la acest turneu.

”În primul meci am jucat cu o echipă experimentată formată din jucători născuți numai în anul 2008 și cu o cu o talie foarte ridicată. Din păcate experiența lor și-a spus cuvântul și noi nu am putut ține pasul până la final, dar a fost un meci în care am avut o atitudine pozitivă, am avut o atitudine potrivită. În meciul doi al turneului ne-am mobilizat foarte bine și am reușit un joc bun încheiat cu o victorie împotriva echipei din Piatra Neamț. La meciul trei, oboseala și valoarea adversarului și-a spus cuvântul, iar echipa din Târgoviște nu ne-a dat mari speranțe din păcate, echipa care a și câștigat turnul cu un bilanț de trei victorii. Sunt însă mulțumit de determinarea copiilor la acest turneu”, a spus Bratoloveanu după acest turneu pentru site-ul CSM Târgu Jiu.

Antrenorul juniorilor  U14 de laCSM Târgu Jiu, baschet masculin, a avut la dispoziţie următorul lot: David Scrădeanu, Alexandru Radu Popescu, Rareș Plăstoi, Arin Plăstoi, Patrick Logăscu, Vladimir Gugea, Robert Isvoranu, Daniel Popescu, Andrei Robert Daniel, Lucian Toma, Rareș Sgondea, Darius Anuța.

Vizualizări: 510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: