CSO Turceni rămâne lider în Liga 4 Gorj

Din ediţia actuală a acestui sezon regulat din campionatul judeţean Gorj mai sunt de disputat trei etape, iar CSO Turceni rămâne lider acumulând 35 de puncte. Cu 32 de puncte după victoria din ultima etapă Jiul Rovinari se menţine destul de aproape de lider.

În ultima etapă, cea cu numărul 15, jucătorii de la Turceni au reuşit să se impună cu scorul de 3-1 în meciul cu ultima clasată, Unirea Țînțăreni. Ocupanta locului doi din clasamentul Ligii 4, Jiul Rovinari, nu a avut un meci la fel de uşor ca liderul dar s-a impus la scor, 4-1, cu Petrolul Stoina.

În ceea ce priveşte podiumul de la judeţ etapa a 15-a nu a adus surprize spectaculoase, pentru că şi ocupanta locului trei, Internaţional Băleşti, s-a impus, chiar dacă a jucat în deplasare, scor 3-2, în faţa celor de la Minerul Motru. Echipa din Băleşti este şi aceasta în top având 30 de puncte şi şanse de a juca în play-off.

Lupta pentru un loc  de play-off va rămâne la fel de disputată în continuare iar acolo se află şi Petrolul Bustuchin, cu 29 de puncte, după victoria cu 3-1 de la Negomir, dar şi Petrolul Ţicleni care a acumulat 25 de puncte după victoria din etapa a 15-a, scor 2-0 cu Minerul Mătăsari. Tot 25 de puncte are în acest moment şi Petrolul Stoina, care păstrează şanse de play-off.

Conform acestui nou sistem implementat în premieră la judeţ în acest sezon, primele patru clasate după cele 18 meciuri din sezonul regulat, vor juca în acest play-off.

Rezultate etapa a 15-a, Liga 4 Gorj

CSO Turceni - Unirea Țînțăreni 3 – 1

Jiul Rovinari -  Petrolul Stoina 4 – 1

Petrolul Țicleni - Minerul II Mătăsari 2 – 0

Minerul Motru  - Internațional Bălești 2 – 3

Viitorul Negomir - Petrolul Bustuchin 1 – 3

Vizualizări: 614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: