ACS Viitorul Târgu Jiu va juca vineri în etapa a 5-a

Etapa de play-out de Liga 2 dinainte de Paște se joacă mai devreme cu o zi faţă de cum se jucau meciurile din acest eşalon. ACS Viitorul Târgu Jiu va avea programat un meci acasă, cu FC Braşov, cu începere de la ora 11:00.

Doar trei etape mai sunt de disputat din play-out-ul Ligii 2, iar necunoscutele principale sunt aceleași. Din Grupa B nu este cunoscută a doua echipă retrogradată matematic, în timp ce lupta pentru evitarea locului de baraj în ambele grupe rămâne în continuare deschisă şi nici ACS Viitorul Târgu Jiu nu a scăpat de griji după ce a luat trei puncte la masa verde, pe care le-ar putea pierde.

Echipei Unirea Constanța îi este aproape imposibil să se mai salveze de la retrogradare, în timp ce Poli Timișoara și FC Brașov se aşteaptă ca ele să joace barajul care determină ultima echipă retrogradată sportiv din Liga 2 în acest sezon.

Etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 2 se desfășoară în întregime vineri, 22 aprilie, de la ora 11:00, cele șase meciuri fiind programate cu o zi mai devreme de ziua și ora unei runde normale.

Motivul este Paștele ortodox care are loc duminică, iar FRF, ca de obicei, a decis ca jucătorii să evolueze mai repede înainte de această sărbătoare, pentru a avea timp apoi să revină fiecare acasă la el și să stea alături de familia sa.

Meciurile au loc la Iași, București (Metaloglobus), Brăila, Târgu Jiu, Dej și Buftea iar în această etapă vor sta CS Comunal Șelimbăr, în Grupa A, respectiv FC Buzău, în Grupa B.

Program etapa 5 play-out Liga 2, Grupa A:

vineri, 11 aprilie 2022, ora 11:00

Politehnica Iaşi – Dunărea Călăraşi

Metaloglobus Bucureşti – FK Miercurea Ciuc

Dacia Unirea Brăila – Politehnica Timișoara

CS Comunal Șelimbăr stă.

Program etapa 5 play-out Liga 2, Grupa B:

vineri, 11 aprilie 2022, ora 11:00

ACS Viitorul Târgu Jiu – FC Braşov

Unirea Dej – Astra

Unirea Constanţa – Ripensia Timișoara

FC Buzău stă.

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: