Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cu cine a fost schimbat Ion Răuţ

Ion Răuţ nu mai este, în mod oficial, şeful serviciului de pază şi protecţie. Ion Ruşeţ, şef de departament în CE Oltenia, a declarat la Tele 3 că Ion Răuţ a fost înlocuit cu Daniel Horcea, fostul şef de birou din cadrul fostei Direcţii de Pază şi Protecţie. Răuţ a condus până acum o lună Direcţia de Pază şi Protecţie, care a fost desfiinţată, iar Răuţ a devenit şeful unui serviciu. El nu a acceptat postul spunând că atribuţiile serviciului în domeniul pazei şi protecţiei au fost „amputate“, iar acum se află în concediu de odihnă. Laurenţiu Ciurel, directorul companiei, a declarat iniţial că a desfiinţat direcţia lui Răuţ pentru că nu era viabilă deoarece acolo lucrau 60 de muncitori şi 13 TESA. După alte câteva zile a vorbit chiar despre o plângere penală pe care i-ar fi făcut-o lui Răuţ pentru că ar fi folosit salariaţii de la Pază pentru „muncă conspirativă“.

Ion Răuţ s-a apărat susţinând că s-a ajuns în situaţia de a fi demis deoarece nu a semnat procesul verbal de anulare a licitaţiei pentru pază. La licitaţie erau două firme, Signovince şi Mike Security, valoarea contractului fiind de 2 milioane de euro. Pe surse a apărut informaţia că o persoană din comisia de licitaţie de la CEO ar fi făcut un denunţ la DNA pe această speţă. (M.M.)

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: