O echipă de tradiție din fotbalul românesc a revenit în Liga 1

Dinamo a promovat în Liga 1 grație primei victorii înregistrate în meciurile de baraj cu FC Argeș. Dinamo a jucat sâmbătă seară returul barajului pentru menținere/promovare în primul eșalon dar a pierdut de această dată în fața argeșenilor.

După victoria spectaculoasă din prima manșă, scor 6-1, cu FC Argeș, formația din Ștefan cel Mare a făcut deplasarea la Mioveni pentru a doua confruntare. De această dată Dinamo a avut multe momente în care a tremurat la Mioveni. FC Argeș a condus cu 2-0 din minutul 15, Ghezali a redus din handicap înainte de pauză, însă Arnold Garita a reușit o dublă în startul actului secund (47 și 51) și a dus scorul la 4-1.

Andreias Calcan a lăsat-o pe FC Argeș în 10 oameni din minutul 55, după ce a văzut al doilea cartonaș galben, iar Dinamo a marcat al doilea gol la scurt timp distanță, prin Pop. Meciul al doilea de baraj s-a încheiat cu scorul de 4-2 pentru FC Argeș și 8-5 la general pentru Dinamo.

Dinamo a pregătit o primă specială pentru jucători. Pentru promovare , „câinii” vor primi 150.000 de euro, potrivit informațiilor furnizate de știrile sport.ro, sumă care se va împărți între jucătorii care au readus echipa în Liga 1.

Vizualizări: 735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: