Doar un jucător de la Universitatea Craiova, convocat la lotul național

Echipa Națională a României se pregătește pentru o nouă etapă din preliminariile EURO 2024, iar Edi Iordănescu a pregătit lotul pentru meciurile care vor urma. Conform gsp.ro, doar un singur jucător de la Universitatea Craiova este convocat la lot.

Meciul Kosovo - România are loc pe 16 iunie, de la ora 21:45 iar Elveția - România se joacă pe 19 iunie, de la 21:45.

Selecționerul „tricolorilor” urmează să anunțe lotul final în zilele următoare, dar, din informațiile publicate de gsp.ro FRF a trimis deja telegramele de convocare pentru jucătorii pe care se va miza.

Echipa lui Eugen Neagoe va da un singur jucător la lot. Este vorba de Vladimir Screciu (23 de ani), care poate evolua ca fundaș central și mijlocaș la închidere. Până acum, jucătorul oltenilor a fost convocat doar la tineret, având 8 selecții pentru România U21.

Campioana Farul are 4 jucători la lot: portarul Marian Aioani, mijlocașul Tudor Băluță și atacanții Denis Alibec și Louis Munteanu. Dintre aceștia, Aioani și Munteanu nu au niciun minut sub „tricolor”, având șansa să debuteze la lotul mare.

Conform sursei citate, FCSB va avea 4 jucători la lot: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Deian Sorescu și Florinel Coman.

La meciurile cu Andorra și Belarus, FCSB a trimis tot 4 jucători. Față de precedenta acțiune, au rămas Deian Sorescu și Darius Olaru. Au ieșit din calculele selecționerului Adrian Șut și Octavian Popescu, au intrat Ștefan Târnovanu și Florinel Coman, jucător care a impresionat în ultimele etape din Liga 1.

CFR Cluj va da și ea doi jucători la lot. Edi Iordănescu îi va convoca pe fundașul dreapta Cristi Manea (25 de ani) și pe fundașul central Andrei Burcă.

Vizualizări: 1,545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: