Cum poţi deveni membru în conducerea CE Oltenia

Complexurile Energetice Turceni, Rovinari, Craiova, dar şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia au publicat pe site criteriile după care sunt aleşi membrii Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia. Unul dintre cele mai drastice criterii este acela potrivit căruia membrii Consiliului de Supraveghere nu pot cumula calitatea de membru cu cea de salariat al societăţii. Data limită de primire a CV-urilor este 18 aprilie.

Potrivit site-urilor companiilor miniere, firma care va recruta și selecta membrii Consiliului de Supraveghere al noului complex Oltenia se numește BIA Human Resource Management Services SRL. Printre responsabilitățile membrilor Consiliului de Supraveghere se numără numirea și revocarea membrilor Directoratului, exercitarea controlului asupra modului în care Directoratul conduce unitatea, să avizeze regulile interne ale Directoratului, să avizeze situațiile financiare ale CE Oltenia, să aprobe contractele, creditele și diferitele operațiuni de la nivelul complexului.

Angajații din minerit și energie nu pot fi membri

Experienţa de minim şapte ani în domeniul producerii, transportului, furnizării şi comercializării energiei electrice şi exploatarea cărbunelui reprezintă un prim criteriu de selectare. De asemenea se solicită şi experienţă în activitatea de administrare a unor întreprinderi din domeniul de producere a energiei electrice, termice şi exploatarea cărbunelui.

Potrivit site-urilor, există trei situaţii care nu permit acest statut. În primul rând, membrii Consiliului de Supraveghere nu pot fi concomitent membrii Directoratului, membrii Consiliului de Supraveghere nu pot cumula calitatea de membru cu cea de salariat al societăţii şi pot exercita concomitent cel mult cinci mandate ca membru al Consiliului de Supraveghere în societăți pe acțiuni cu sediul în România.

TERMEN

Cei care doresc să ocupe un scaun în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia pot trimite CV-ul împreună cu o scrisoare de intenţie şi oferta tehnică la adresa de e-mail [email protected]. Data limită de primire a aplicaţiilor este 18 aprilie 2012.  Doar candidaţii selectaţi vor fi contactaţi pentru interviu.

CONDUCERE

Complexul Energetic Oltenia va fi format dintr-un Consiliu de Supraveghere ce va cuprinde cinci-șapte membri și un Comitet Director.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: