Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cum poţi să lucrezi în SUA

Programe Olvania  - partener oficial al WISE Foundation In Romania - invita studentii gorjeni sa aplice la unul dintre cele mai interesante programe culturale pe Statele Unite ale Americii, din ultimii 25 de ani – Summer Work and Travel.

Acest program imbina utilul cu placutul, fiind o combinatie de succes intre schimbul cultural si experimentarea unui job in SUA, pe perioada vacantei de vara.

Eligibili pentru acest program sunt studentii de la nivel licenta, master si doctorat, cu conditia sa fie in forma de invatamant “la zi”, indifferent daca sunt la universitati de stat sau private.

Programe Olvania este o firma cu experienta de peste 10 ani in domeniu, acreditata, atat la nivelul ITM Gorj, cat si la nivelul Ambasadei SUA din Bucuresti pentru programele de schimb cultural in SUA.

Pe parcursul lunii martie, vom oferi, in special, studentilor gorjeni sansa sa aplice la acest program; pentru mai multe detalii, consultati site-ul nostru: www.olvania-programs.ro

Primul pas este sa completati CV-ul de pe site si sa ni-l trimiteti pe adresa:info@olvania-programs.ro

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: