Cumpănaşu nu promite loc de playoff

Ar cam vrea in playoff, dar nu stie daca echipa e suficient de buna sa ajunga acolo. Sub presiunea suporterilor care vor din nou rezultate, presedintele Energiei, Dan Cumpanasu nu poate sa promita ca echipa va termina in primele 8 la finele sezonului. „Oricum mai jos de locul 10 nu vom cobori”, spune Cumpanasu.

După ce în chiar primul sezon de la promovare Energia a prins playofful, echipa a dezamăgit în următoarele două. N-a reuşit să termine mai sus de locul 10 astfel că suporterii sunt acum dornici de o mare performanţă.

„Playoff? Am vrea dar nu ştim dacă se poate !”

Noua versiune a Energiei e încă o enigmă pentru mulţi. Echipa s-a schimbat din temelii în această vară şi va trebui să se descurce fără vedetele Darby şi Troupe, plecaţi în Cipru respectiv Liban. În aceste condiţii misiunea lui Nikolic e să facă echipa să joace bine într-un timp record. Asta dacă vrea să prindă playofful, obiectiv ratat de sârb în sezonul trecut. „Sincer nu-mi asum intrarea în primii 8 în acest moment. Suntem la început, sper să intrăm, dar sunt convins că nu vom coborî sub locul 10”, a declarat preşedintele Cumpănaşu.

„E greu de evaluat lotul pentru că nu am făcut decât 3 meciuri amicale. Cred că vom face o echipă bună, competitivă, care se va ridica la nivelul aşteptărilor. Va fi şi o echipă spectaculoasă dar rezultatele contează” 

Dan Cumpănaşu, preşedinte Energia

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: