Cupa „Energia” merge la Turda

Cupa „Energia” n-a ajuns in posesia Energiei...ci merge la Turda. Ardelenii i-au batut pe oamenii lui Andries chiar la ei acasa cu 33 la 29 si au castigat turneul amical. Nimeni nu s-a suparat la final.

Adevărata finală a turneului organizat la Tg Jiu, le-a adus faţă în faţă pe cele mai puternice echipe, Energia şi Potaissa Turda.

Turda a luat trofeul

Surprinzător, ardelenii au fost vioara întâi şi au dominat partida. Oamenii lui Andrieş n-au avut forţa să întoarcă meciul şi au pierdut cu 29 la 33.Turda şi-a luat astfel o palidă revanşă după ce în urmă cu câteva etape pierdea la Tg Jiu în campionat. Andrieş nu s-a supărat pe elevii săi în ciuda eşecului. „A fost un turneu în care au jucat toţi, iar la unii jucători se vede că le lipsesc jocurile. Ne-am atins obiectivul acela de-a ne pregăti fizic. Au fost patru meciuri în care s-a alergat şi am pus osul la treabă. Am pierdut cu Turda, e un eşec care ne-a arătat slăbiciunile, dar sunt mulţumit de pregătirea fizică de la acest turneu. Au fost şi momente bune şi mai puţin bune. Când faci improvizaţii nu mai iese jocul. Am alergat şi asta e bine”, spune Andrieş. „Venim cu plăcere la Târgu-Jiu. Suntem în relaţii bune cu cei de aici. A fost un turneu bun de pregătire pentru toată lumea. Nu am venit să câştigăm, ci să verificăm lotul. Rezultatele nu s-au pus pe primul plan. Nu sunt mulţumit de meciul cu Oradea, dar de cel cu Energia sunt”, zice şi antrenorul de la Turda, Horaţiu Gal.

Program, Liga a IV-a, etapa a 25-a, sâmbătă, ora 13:

Ştiinţa Peştişani – Petrofac Ticleni,  Flacăra Roşia de Amaradia – Minerul II Mătăsari, Viitorul Negomir – Stiinta Dragutesti,          Ştiinţa Hurezani –Ştiinţa Turceni,  Unirea Cruşeţ – Dinamo Stăneşti,  Dumbrava Câlnic       -Internaţional Baleşti,  Energetica Tismana – Petrolul Stoina, Inter Bilteni – Parângul Sadu

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: